Πώληση ακινήτου

Στην περίπτωση που ενδιαφέρεστε να πουλήσετε το ακίνητο σας, καταχωρήστε τα στοιχεία σας στην φόρμα συνεργασίας και σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

 

Ποια είναι η διαδικασία για την ανάθεση ακινήτου με στο Lafazani Homes

 1. Υποβάλετε το ακίνητο online

Χρειαζόμαστε από εσάς μόνο να υποβάλλετε τις βασικές πληροφορίες του ακινήτου σας και κάποιος από εμάς θα αναλάβει όλη τη διαδικασία.

 

 1. Κλείνετε ραντεβού για εκτίμηση του ακινήτου στο οποίο θα σας ζητηθεί να προσκομίσετε ένα αντίγραφο με το φάκελο του ακινήτου (τίτλοι ιδιοκτησίας, κάτοψη, άδεια οικοδομής, τοπογραφικό).

Σε περίπτωση που δεν έχετε στην κατοχή σας κάποια από τα βασικά δικαιολογητικά που πρέπει να συνοδεύουν ένα υπό πώληση ακίνητο, σας ενημερώνουμε για το πώς πρέπει να κινηθείτε.

 

 1. Αναλαμβάνουμε την φωτογράφιση του ακινήτου με επαγγελματικό τρόπο, με σκοπό να κάνουμε το ακίνητό σας να ξεχωρίζει.

 

 1. Μετά τον τελικό επανέλεγχο ανεβάζουμε το ακίνητο στην πλατφόρμα.

Η σελίδα του ακινήτου σας είναι έτοιμη, δημοσιευμένη και ξεκινά η προώθηση του ακινήτου.

 

Με ποιον τρόπο εμείς στο Lafazani Homes εκτιμούμε την αξία πώλησης του ακινήτου σας;

 

Η εκτίμηση που σας παρέχετε βασίζεται στην “συγκριτική μέθοδο”, δηλαδή σε αγοροπωλησίες – πράξεις παρόμοιων ακινήτων στη περιοχή σας. Οι παράγοντες που λαμβάνουμε υπόψιν είναι:

 

 1. H τοποθεσία του ακινήτου
 2. Τα χαρακτηριστικά του (π.χ. αν πρόκειται για κατοικία/ διαμέρισμα: έτος κατασκευής, ποιότητα κατασκευής, μέγεθος, όροφος, κατάσταση κτλ.)
 3. Οι ιδιαιτερότητες και τα ειδικά χαρακτηριστικά που μπορεί να έχει

(Αν πρόκειται για κατοικία π.χ. η τελευταία ανακαίνιση ή απαιτούμενη ανακαίνιση).

 1. Οι τρέχουσες τάσεις της τοπικής αγοράς
 2. Η Αντικειμενική αξία του ακινήτου
 3. Οι πρόσφατες πωλήσεις παρόμοιων ακινήτων στην ίδια περιοχή
 4. Τέλος, ο χρόνος που θέλετε να πουληθεί.

Ως γνωστόν, η βιασύνη διαμορφώνει καθοδικά την τιμή του ακινήτου.

 

Στη συνέχεια, πραγματοποιούμε προσαρμογές στοιχείων με το δικό σας και διαμορφώνουμε την τελική εκτίμηση του ακινήτου.

 

Αποτελεί η εκτίμησή μας την αρχική τιμή πώλησης του ακινήτου σας;

Η εύστοχη εκτίμησης αξίας του ακινήτου σας αποτελεί έναν ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα για την πετυχημένη προώθησή του. Μέλημά μας είναι να σας προσφέρουμε μια δίκαιη εκτίμηση, μ’ ένα εύλογο εύρος για το ακίνητο σας.

 

Προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι η εκτίμηση μας συμπεριλαμβάνει όλα τα χαρακτηριστικά που αντικατοπτρίζουν την μοναδικότητα του ακινήτου σας. Παρόλα αυτά η εκτίμηση δεν είναι δεσμευτική, εμείς είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε, ωστόσο εσείς έχετε τον τελικό λόγο στην αρχική τιμή πώλησης του ακινήτου σας.

 

 

Τι είναι καλό να γνωρίζω όταν πρόκειται να πουλήσω ένα ακίνητό μου;

Το ακίνητο είναι από τα ακριβότερα και δυσκολότερα προϊόντα στην αγορά. Απευθυνόμενοι στο Lafazani Homes έχετε έναν επαγγελματία δίπλα σας.

 

Μπορείτε να απευθυνθείτε σε πολλά μεσιτικά γραφεία αν το επιθυμείτε, αλλά θα πρέπει να ξέρετε ότι όσοι λιγότεροι μεσίτες ασχολούνται με το ακίνητό σας τόσο καλύτερο για εσάς. Απευθυνθείτε επιλεκτικά σε σοβαρούς επαγγελματίες του χώρου, με συγκεκριμένες προτάσεις προβολής του ακινήτου σας έτσι ώστε να προβληθεί με σωστό τρόπο, φέρνοντας έτσι και τα αντίστοιχα αποτελέσματα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να «κορεσθεί» το ακίνητό σας για όσο διάστημα βρίσκεται «εκτεθειμένο» στην αγορά.

 

Φροντίστε την εμφάνιση του ακινήτου, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Αν πρόκειται για κατοικία, επισκευάστε πιθανές ζημιές σε υδραυλικά, ηλεκτρικά, υγρασίες, ντουλάπια. Αν κρίνετε αναγκαίο βάψτε τους χώρους με φωτεινά χρώματα. Κάντε γενική καθαριότητα και απομακρύνετε άχρηστα αντικείμενα και έπιπλα που χαλάνε την εικόνα. Φωτίστε όλους τους χώρους, αφού μπορεί η υπόδειξη να γίνει ώρα χωρίς φυσικό φωτισμό.

 

Αν πρόκειται για οικόπεδο, φροντίστε να είναι περιποιημένο και προσβάσιμο με τα πόδια. Απομακρύνετε τυχόν σκουπίδια, κόψτε ξερά χόρτα και γενικά περιποιηθείτε το χώρο.

 

Ένα καλό αισθητικά αποτέλεσμα, πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις ενός στον υποψήφιου αγοραστή.

 

Πόσος χρόνος θα χρειαστεί για να βρούμε αγοραστή;

Θα σας ζητήσουμε ένα εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να επιτύχουμε την αποστολή μας, δηλαδή την εύρεση αγοραστή. Για κάθε ακίνητο υπάρχει ένας δυνητικός αγοραστής, ωστόσο τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και η τάση της εποχής είναι παράγοντες που συντελούν στο πόσο γρήγορα θα βρεθεί ο ιδανικός ενδιαφερόμενος.

 

 

Γιατί να μας επιλέξετε;

Το πάθος γι’ αυτό που κάνουμε, οι φρέσκες ιδέες, το ενδιαφέρον για τις νέες τεχνολογίες, η αντίληψη και οι επικοινωνιακές ικανότητες, μας βοηθούν στο να είμαστε αποτελεσματικοί.

 

Δίκτυο επαφών

Διαθέτουμε πλούσιο δίκτυο επαφών, αποτελούμενο τόσο από αλλοδαπούς και εγχώριους ιδιώτες επενδυτές όσο και από ένα ευρύ δίκτυο επαγγελματιών του real estate.

 

Σωστή προβολή

Τα ακίνητα που αναλαμβάνουμε προωθούνται σε αξιόπιστους αγοραστές και συνεργάτες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Ελλάδα.

 

 

Είμαστε αξιόπιστοι

Επιδεικνύουμε συνέπεια, τιμιότητα και σεβασμό πρώτα στους εαυτούς μας, και έπειτα στους πελάτες μας, σε κάθε μας συναλλαγή. Άρτια παρουσίαση ακινήτων, ξεκάθαροι όροι συνεργασίας.

 

Πετυχαίνουμε αποτελέσματα

Έχουμε εμπιστοσύνη στην δουλεία μας. Η σωστή επικοινωνία του ακινήτου σας, η χρήση σύγχρονων εργαλείων marketing σε συνδυασμό με την κατάλληλη καθοδήγηση, θα μας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

 

Δίπλα σας μέχρι την υπογραφή συμβολαίου

Ο ρόλος μας ως μεσιτικό γραφείο δεν περιορίζεται απλά στην εύρεση αγοραστή. Η επιτυχημένη διαπραγμάτευση είναι μεν σημαντική, ωστόσο τελικός μας στόχος παραμένει η πώληση του ακινήτου και η υπογραφή του συμβολαίου. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που συμφωνίες έχουν αθετηθεί λίγο πριν την υπογραφή συμβολαίου από λάθους χειρισμούς και παραλήψεις. Εμείς, ως σύμβουλοι ακινήτων, είμαστε σε θέση να διαχειριζόμαστε τις ανησυχίες των δύο πλευρών, να λειτουργούμε ως γέφυρα επικοινωνίας και ως ο καταλύτες ενός deal.